Succesverhalen

testimonial

Ervaringen van anderen

Recensies van Facebook

“We waren al aardig op de hoogte van wat goed is en wat niet maar toch nog zoveel geleerd tijdens de supermarkt safari! Een top avond vol bruikbare tips!”

“Ik volg de cursus “lekker in je lijf” en leer elke keer weer bij. Naast tips voor gezondere keuzes in voeding, krijg ik heel veel leuke en voor mij vernieuwende recepten.Tijdens de kookworkshop worden een aantal van deze recepten in de praktijk uitgevoerd, waardoor je meteen leert hoe je bepaalde producten of recepten bereidt. Dit maakt de drempel lager om ze thuis nog eens te maken. Ook kom je zo in aanraking met producten die je misschien niet zo snel zelf uitkiest.
Tenslotte vind ik Inge een hele inspirerende, energieke en toegewijde vrouw. Die altijd een stapje extra voor je doet, in de vorm van een extra persoonlijk advies of recept.”

“De supermarkt safari is een absolute aanrader voor iedereen die graag wat bewuster en gezonder wilt gaan koken/kopen voor jezelf of gezin. Een ervaring rijker, ga zeker de achterkant van de verpakking nu de doorslag laten geven of iets in mijn winkelwagen beland of niet. Vooral zo doorgaan Inge!”

“De supermarktsafari van Puur van Inge was interessant en leerzaam. Een stukje theorie en praktijk. De leert bewust de etiketten op de verpakkingen te lezen en te vergelijken. Wel tijd te kort, want er is zoveel om te vertellen, maar ook ervaringen kunnen worden gedeeld en vragen kunnen worden gesteld. Fijn dat wij een naslagwerk ontvingen! Compliment voor Inge!”

Ervaring van een client die individueel is begeleid

“Inge heeft me erg goed begeleid in het bereiken van mijn streefgewicht. Ze heeft enorm veel kennis van gezonde voeding.Daarnaast heeft ze super goede tips over boeken en websites waar je nog meer informatie kan vinden dan ze zelf al geeft. Ook zit ze boordevol ideeën over hoe je het jezelf makkelijk kan maken, maar toch op een gezonde manier eet. Zonder een hongergevoel te hebben. Verder bedenkt ze écht lekkere dagmenu’s, recepten en variaties daarop. Niet de standaard producten die iedereen wel kan vinden in het supermarktschap. Daarin maakt ze echt het verschil.

Na iedere afspraak kwam ik vol inspiratie en goede moed weer thuis om de draad weer op te pakken als ik het toch even moeilijk had door drukte in mijn gezins- en werkleven.
De sterke kant van Inge is dat ze mensen echt inspireert om de switch te maken naar een gezonde levensstijl, waar gezonde maar lekkere voeding en beweging centraal staan.
Iedereen moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de hulp van Inge gaat t zoveel makkelijker en fijner!”

Ervaring van een client die de cursus Lekker in je Lijf heeft gevolgd

Wat vond je van de thema’s, de map van Care for Weight en de aanvullende informatie?

Ik vond alle thema’s in de cursus Lekker in je Lijf zeer nuttig, vooral veel geleerd van de supermarkt safari qua etiketten lezen, vitaminen en mineralen. Leuke tips/recepten gekregen bij elke bijeenkomst. Ook erg blij met de micro oefeningen. De kunst is nu het blijven doen, maar Inge is erg behulpvaardig.

 

De gebruikte  Care for Weight map is mooi vormgegeven, duidelijke taal, overzichtelijk, vrolijke kleuren. De aanvullende informatie die ik gekregen heb was heel nuttig, heb mooi alles bij elkaar staan, zodat je dit ook direct kan gebruiken als naslag werk.

Wat vond je van de inhoud van de theorie avonden?

Goed, er werd voldoende aandacht besteed aan ieder individu, de hoofdstukken werden duidelijk en goed behandeld. Genoeg ruimte voor vragen, onduidelijkheden, het weeg moment, lekker kopje thee erbij, soms wat te proeven, recepten en ideeën werden uitgewisseld. Heel fijn dat er ook aandacht aan het gezin werd besteed.

Wat vond je van de praktijkavonden?

Ontzettend leuk, andere mensen leren kennen, veel aan de ontbijt opties en lunch gehad, het stoofpotje was erg lekker, ik vond het alleen jammer dat de drie workshops vrij hetzelfde waren qua gerechten, ik had het bijvoorbeeld ook erg leuk gevonden als we zelf kruidenmixen waren gaan maken, koken met restjes, basissaus voor soep/pasta, een diner daar met elkaar opeten, iets bewuster baken, etc wat meer afwisseling.

Heb je je doel bereikt? Wat wel, wat niet, en wat had ik er aan kunnen doen om jouw je doel wel te laten bereiken?

Qua eet gewoontes en bewuste keuzes maken jazeker! Echt veel geleerd ondanks dat ik dacht al best veel te weten. Ik heb het nog niet eigen gemaakt om de micro oefeningen dagelijks thuis uit te voeren, Qua gewicht ga ik de goede kant op, ik ben er nog niet helemaal. Maar ben er van overtuigd een gezond bmi te behalen en dit ook te behouden. Ik hoop dat ik nog eens om je advies mag vragen of bv eens in de maand bij je te blijven komen de komende twee jaar zodat ik het echt goed onder de knie heb.

Wat voor cijfer zou je de cursus geven?

Met jou een 10, dit komt ook omdat ik nu echt een knop heb omgezet, qua echt gezond/bewust wil blijven eten