supermarktsafari

Supermarktsafari

Regelmatig organiseer ik supermarktsafari’s: een workshop van 2 uur in een supermarkt.
Gezond eten is hip, er gaat geen dag voorbij of je leest/ziet een item over wat gezond is of juist helemaal niet. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Daarnaast word je voortdurend bewust en onbewust beïnvloed door slimme marketeers van producenten om hun producten te kopen. Supermarkten worden steeds groter en voller met producten. Tijdens de workshop bespreken we uitgebreid hoe je in de supermarkt gezonde keuzes kunt maken. Want gezond en bewust eten hoeft juist niet duurder te zijn, in tegenstelling tot wat sommige mensen denken.

Wat wil jij weten?

We besproken onder andere de volgende onderwerpen: waaruit bestaat gezonde voeding, hoe lees je een etiket, wat zijn koolhydraten, eiwitten, vetten en verzadigde vetten en waar kun je op letten? Hoe zit het met suikers en zout? En wat betekenen de verschillende claims op verpakkingen, welke keurmerken zijn er?

Naast deze theorie bestaat de workshop uit een tour door de supermarkt. We bespreken veel producten en ik laat je zien waar je op kunt letten om een voor jou goede keuze te maken. Uiteraard is er veel ruimte voor vragen. Na afloop krijg je een uitgebreid document mee waarin je de theorie kunt nalezen.

Voor wie?

Wil jij een supermarktsafari met jouw vrienden in jouw supermarkt? Of ben je op zoek naar een originele activiteit met collega’s, vrouwengroep of familie? Bel dan voor meer informatie, ik denk graag met je mee hoe ik deze workshop bij jou in de buurt kan geven. Ben jij een gewichtsconsulent, diëtist of voedingscoach of op een andere manier als professional met voeding bezig? Ik heb voor jou een pakket waarmee jezelf deze workshop kunt gaan geven, kijk op Supermarktsafari voor professionals

Data workshops in Beilen

 

maandag 22 januari 2018 om 19.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur | Jumbo Beilen, opgave kan hier