recepten

Receptenindex

Bij Puur van Inge vind je vele recepten, van soepen tot ontbijtjes, van diners tot toetjes. Meestal heel gezond, soms iets minder gezond maar altijd zonder pakjes en zakjes: puur en lekker eten. En altijd met voedingsmiddelen die goed voor je zijn. Geen loze calorieen, maar bij alles wat je eet proberen zoveel mogelijk voedingsstoffen binnen te krijgen. Eat food that loves you back!

Ik eet zelf voor 80% veganistisch, 95% vegetarisch en heel soms een goed stuk vis. En 1 x per jaar een bitterbal. Ik geloof niet in zwart / wit denken en strikte regels. Eet vooral waar jij je lekker en goed bij voelt. Als je voor 80% gezond eet, mag de rest best ongezond zijn, het leven draait om balans.

Een gezonde leefstijl heb je voor de rest van je leven, en bij leven horen gelukkig nou eenmaal feestjes, etentjes en andere leuke dingen. Ik vind het belangrijkste dat je goed voor jezelf zorgt en geniet van al je eten. Kies wat jij het allerlekkerst vindt en geniet daar dan ook het van. Dus geniet lekker van een patatje met mayo, of een gebakje. Zo lang het maar ongeveer in de 20% valt.

De meeste van mijn recepten zijn vegetarisch. Natuurlijk staat het je vrij om zelf naar smaak vlees toe te voegen.

Laat een reactie achter als je het gemaakt hebt met wat je ervan vond!

taartje bosbessen