Puur van Inge

mijn aanbod

Individuele coaching

Tijdens een coachingstraject help ik je om jouw doelen te bereiken. Dit kan zijn op het gebied van je lijf (gewicht, beweging, slaap en stress/ontspanning), op het gebied van omgaan met emoties, gedachten, doe je de goede dingen, en in hoeverre heb je de regie over je eigen leven.

Teffilicious

Mijn eerste boek gaat volledig over teff. Een kookboek met 41 recepten, allemaal met teff, en allemaal lekker! Je kunt de recepten  ook (bijna allemaal) zonder teff maken.

Online programma's

Ben jij op zoek naar een online training over leefstijl? Ik ben druk bezig om online opties te ontwikkelen. Mijn eerste online programma is een online detox met de Cleanse & Restore Kit van dōTERRA. Binnenkort volgen er meer!

Groepscoaching

De kracht van een groep is bijzonder. Samen sta je sterker. Ik organiseer daarom regelmatig groepscoaching en trainingen op het gebied van Leefstijl & Vitaliteit. In het kader van GLI/COOL (vanuit de zorgverzekering) voor particuliere groepen en voor werkgevers.

Plan een gratis kennismaking

Coaching begint altijd met een kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt van beide kanten. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, en kan via de telefoon, via FaceTime of skype of in mijn praktijk in Enschede. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten. 

Als je alleen een Leefstijl & Voedingsanalyse wilt, plannen we die in en volgt er geen intake. 

i

Intake gesprek

Het intake gesprek duurt ongeveer 90 minuten. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, maken we samen de balans op van waar jij nu staat. Wat gaat er goed en waar wil je aan gaan werken? Dit kan zijn op het fysieke vlak, maar ook aan je gedachten, hoe je omgaat met je emoties, of je de dingen doet die voor jou belangrijk zijn, en/ of in hoeverre jij de regie hebt over jouw leven. 

Bereik jouw doel!

Afhankelijk van de gewenste doel(en) die uit de intake komen,  stellen we samen een traject op. Je bepaalt zelf aan welk doel je als eerste je wilt werken. Als je ook aan je fysieke leefstijl wilt werken (voeding, beweging, slaap en stress/ontspanning) is een Leefstijl & voedingsanalyse onderdeel van het traject. Ik begeleid je dan op zowel het fysieke deel als op jouw andere doelen. 

 

 

"Inge luistert goed, laat je vertellen, maar pakt terug naar de essentie met een vervolgvraag. Ze zet je aan het denken, benadert ook andere zijdes van een verhaal (dingen die je niet wilt horen ;-)), maar die wel nodig zijn en helpen. De inzichten Inge je mij gaf waren als volgt: Je hielp mij mijn rationele benadering te voelen. Je zette me aan het denken dat mijn benadering een éénzijdige is, en dat je er ook met andere ogen naar kan kijken. Dat hielp mij reflecteren.  

Wat ik fijn vond aan jou als coach: De ongedwongen manier waarop je mensen/mij benadert. De oprechtheid waarmee je het doet. Voor mij was het een veilige, vertrouwde omgeving om mijn verhaal te doen. Tegelijkertijd geef je soms een gevoel van herkenning aan naar aanleiding van mijn verhaal. Dat is fijn, meer in de sfeer van: ‘we zijn allemaal mensen die wel eens tegen een issue aanlopen’. "

Masja 

Testimonials

"Inge is een ontzettend mooi persoon, ze is zo betrokken bij jou als mens. Ze heeft een passie voor eten, gezondheid en je te begeleiden bij het doel dat je wilt halen. Niets is haar te gek, ze verdiept zich in zaken waar ze nog geen ervaring mee heeft en staat klaar voor je met advizen, ideeën, tips en tricks. Ze heeft verstand van zaken, is netjes, fris en professioneel. Kortom: wil je het roer omgooien en gezond, gebalanceerd eten met heus chocola en wijn op je menu, neem dan contact met Inge op!"

Chantal

 

 

"Dankzij een coachingssessie van Inge heb ik nu meer inzicht in mijn reacties op bepaalde situaties. Zowel qua emoties als gedrag. Inge heeft me in laten zien door welke oude overtuigingen (kindconclusies) dit komt en ze heeft me handvaten gegeven om hiermee om te gaan, zodat ik sterker in mijn schoenen ga staan. En dat in alle rust in de natuur. Aanrader!

Janine

Ik wil weer de regie over mijn eigen leven! 

ebook lekker onderweg

Ja ik wil het ebook Lekker (onder)weg

Schrijf je in voor mijn maillijst en je ontvangt gratis het ebook Lekker (onder)weg vol met tips voor een gezonde reis of dagje weg 

Je inschrijving is gelukt! Kijk in je mailbox voor jouw ebook