Puur van Inge

Individuele coaching

20 years from now, you will only be sorry for the things you didn’t do

Hoe het werkt

Plan een gratis kennismaking

Coaching begint altijd met een kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt van beide kanten. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, en kan via de telefoon, via FaceTime of skype of in mijn praktijk in Enschede. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten. 

Als je alleen een Leefstijl & Voedingsanalyse wilt, plannen we die in en volgt er geen intake. 

i

Intake gesprek

Het intake gesprek duurt ongeveer 90 minuten. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, maken we samen de balans op van waar jij nu staat. Wat gaat er goed en waar wil je aan gaan werken? Dit kan zijn op het fysieke vlak, maar ook aan je gedachten, hoe je omgaat met je emoties, of je de dingen doet die voor jou belangrijk zijn, en/ of in hoeverre jij de regie hebt over jouw leven. 

Bereik jouw doel!

Afhankelijk van de gewenste doel(en) die uit de intake komen,  stellen we samen een traject op. Je bepaalt zelf aan welk doel je als eerste je wilt werken. Als je ook aan je fysieke leefstijl wilt werken (voeding, beweging, slaap en stress/ontspanning) is een Leefstijl & voedingsanalyse onderdeel van het traject. Ik begeleid je dan op zowel het fysieke deel als op jouw andere doelen. 

 

 

"Inge luistert goed, laat je vertellen, maar pakt terug naar de essentie met een vervolgvraag. Ze zet je aan het denken, benadert ook andere zijdes van een verhaal (dingen die je niet wilt horen ;-)), maar die wel nodig zijn en helpen. De inzichten Inge je mij gaf waren als volgt: Je hielp mij mijn rationele benadering te voelen. Je zette me aan het denken dat mijn benadering een éénzijdige is, en dat je er ook met andere ogen naar kan kijken. Dat hielp mij reflecteren.  

Wat ik fijn vond aan jou als coach: De ongedwongen manier waarop je mensen/mij benadert. De oprechtheid waarmee je het doet. Voor mij was het een veilige, vertrouwde omgeving om mijn verhaal te doen. Tegelijkertijd geef je soms een gevoel van herkenning aan naar aanleiding van mijn verhaal. Dat is fijn, meer in de sfeer van: ‘we zijn allemaal mensen die wel eens tegen een issue aanlopen’. "

Masja 

Testimonials

"Inge is een ontzettend mooi persoon, ze is zo betrokken bij jou als mens. Ze heeft een passie voor eten, gezondheid en je te begeleiden bij het doel dat je wilt halen. Niets is haar te gek, ze verdiept zich in zaken waar ze nog geen ervaring mee heeft en staat klaar voor je met advizen, ideeën, tips en tricks. Ze heeft verstand van zaken, is netjes, fris en professioneel. Kortom: wil je het roer omgooien en gezond, gebalanceerd eten met heus chocola en wijn op je menu, neem dan contact met Inge op!"

Chantal

 

 

"Dankzij een coachingssessie van Inge heb ik nu meer inzicht in mijn reacties op bepaalde situaties. Zowel qua emoties als gedrag. Inge heeft me in laten zien door welke oude overtuigingen (kindconclusies) dit komt en ze heeft me handvaten gegeven om hiermee om te gaan, zodat ik sterker in mijn schoenen ga staan. En dat in alle rust in de natuur. Aanrader!

Janine

Individuele coachings opties

Leefstijl & Voedingsanalyse

 

kennismakingsgesprek 30 min

leefstijl & voedingsanalyse 90 min

 

 

 

        € 117

 

 

Zilver pakket

 

kennismakingsgesprek 30 min

intake  90 min

7 consulten van 60 min

+ als bonus gratis een exemplaar van mijn kookboek Teffilicious

 

 

       € 697

bij betaling in 1x of € 90 per 60 minuten

 

Goud pakket

 

kennismakingsgesprek 30 min

 intake 90 min

leefstijl & voedingsanalyse 90 min

7 consulten van 60 min

+ als bonus gratis mijn kookboek Teffilicious

 

         € 797

bij betaling in 1x of € 90 per 60 minuten

 

Ik wil weer de regie over mijn eigen leven! Maak nu een afspraak