Gewichtscoach

Gewichtscoach

Als gewichtsconsulent ben ik opgeleid om jou als gewichtscoach te begeleiden naar een gezond gewicht dat bij jou past. Want een gezond gewicht is niet hetzelfde als dun of slank zijn. Het is wel: lekker in je vel zitten. Het helpt je om gezondheidsproblemen voorkomen of klachten te verminderen. Een gezond gewicht is voor iedereen anders. Ik kan je helpen om op een verantwoorde manier af te vallen of aan te komen. Niet door pilletjes of shakes, maar door middel van normaal eten dat je gewoon in de supermarkt kunt kopen.

‘Gewoon Doen!’

Ik vind het belangrijk dat jij zelf leert hoe een gezonde leefstijl er uit ziet. Zodat jouw behaalde resultaat blijvend is. Om dit te bereiken werk ik met het boek Gewoon Doen!

Coachingstraject

Elk traject begint met een gratis en uiteraard vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen we kijken of het klikt en gaan we samen kijken wat jij wilt en waarom. Hoe helderder je hebt waarom je wilt wat je wilt, hoe gemakkelijker het zal zijn om je doel te bereiken. Als ik jou mag begeleiden om jou een gezond gewicht te laten bereiken, gaan we in een intakegesprek samen een doel opstellen en geef ik je een indicatie van hoe lang het zal duren om dit doel te bereiken.

De intake en cursusboek kosten samen € 65,- incl BTW. Voor vervolggesprekken is mijn uurtarief € 60,- incl BTW.

Een consult duurt minimaal een half uur maar soms heb je meer tijd nodig om een onderwerp goed te bespreken of omdat er veel vragen zijn. Na elk consult ontvang je een factuur voor de tijd die we gebruikt hebben, afgerond per 15 minuten. Uiteraard altijd in overleg.

Eenmalige voedingsanalyse € 75,-

All-in pakket A (3 maanden) € 275,-: Intake, voedingsanalyse, cursusboek, menu op maat, 4 vervolgconsulten van 45 minuten, 3 weegconsulten van 15 minuten

All-in pakket B (4 maanden intensief) € 340,-: Intake, voedingsanalyse, cursusboek, menu op maat, 4 vervolgconsulten van 45 minuten, 3 weegconsulten van 15 minuten, deelname aan supermarktsafari, deelname aan 2 kookworkshops

Onderhoudscontract

Na afloop van het traject, kun je een onderhoudscontract afsluiten.

 *Stok achter de deur

Dit houdt in dat je maandelijks een gesprek van 30 minuten hebt. Je komt elke maand wegen, en we hebben een kort gesprek over hoe het gaat, waar je tegen aanloopt, wat gaat goed, wat kan beter. Zo weet je zeker dat je je gezonde gewicht behoudt. Dit contact kost € 30,- per maand, inclusief BTW.

* Light

Dit houdt in dat je 4 x in een jaar mag komen wegen, elk weegconsult duurt ongeveer 15 minuten. Je mag zelf weten wanneer je een afspraak wilt maken. Een onderhoudscontract kost   € 60,- per jaar inclusief  BTW.

Vergoeding zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Heb je een aanvullende ziektekosten verzekering, dan kan een gedeelte van de consulten worden vergoed. Omdat het om een aanvullende verzekering gaat, gaat dit niet ten koste van je eigen risico.  Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk.