Cursus Lekker in je Lijf

Cursus Lekker in je lijf – najaar 2017 

Wil jij je ook fit, gezond en energiek voelen? Vol zelfvertrouwen stralen in je leuke kleding? Gezond koken voor jou en je gezin? Stop dan nu met diëten en het onvermijdelijke jojoën en meld je aan voor de cursus Lekker in je lijf. Geen dieet maar met vers en lekker eten jouw ideale gewicht bereiken. Ook heel geschikt voor mensen die meer over gezonde voeding willen weten zonder af te willen vallen. Je krijgt heel veel tips en tricks, recepten en motivatie om gezond te leven.

Ik ben een gecertificeerde voedingsdeskundige/gewichtsconsulente, en met mijn kennis en enthousiasme en jouw inzet begeleid ik je om jouw doelen op een gezonde en gemakkelijke manier te bereiken en vooral ook te behouden! Echt, het kan.

Meld je nu snel aan voor de cursus Lekker in je lijf! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar en Vol = Vol.

Wat is het?

  • In een kleine groep (max 8 deelnemers) krijg je persoonlijk advies m.b.t. voeding, leefstijl, recepten en beweging. Doordat we met een kleine groep zijn, kunnen we elkaar motiveren, ondersteunen en is er voldoende mogelijkheid eigen ervaringen te delen. Natuurlijk is er ook ruimte om onderwerpen aan te dragen waar je graag meer over wilt weten.
  • de cursus duurt 3 maanden
  • Gevarieerd en praktisch programma van 6 groepsbijeenkomsten, waarbij diverse thema’s aan bod komen: Waaruit bestaat gezonde voeding, etiketten lezen, leefstijl & beweging, wat eet je op vakantie/ uit eten, etc. Tijdens het programma wordt gebruik gemaakt van het boek Puur Gezond
  • Naast de groepsbijeenkomsten krijg je 3 individuele coachingsgesprekken van 45 minuten
  • Workshop Supermarktsafari (cursus etiketten lezen in de Jumbo Beilen)
  • 2 workshops koken/bakken naar keuze. Je kiest zelf uit mijn lijst met workshops welke workshop jou het meeste aanspreekt. Uiteraard krijg je de recepten elke keer mee, en bij de meeste workshops ook een aantal bakjes met maaltijden.
  • Mogelijkheid om je te laten wegen op een professionele weegschaal, waarbij niet alleen je gewicht gemeten wordt, maar ook de samenstelling van je lichaam(spiermassa, vetmassa en visceraal vet). Zo kun je zien wat een gezonde leefstijl voor je doet.

Wanneer?

Informatie- avond : donderdag 14 september 2017 om 20.00 uur
Start: donderdag 21 september , van 20.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur

Planning cursus

week 38 Individuele coachingsgesprekken

21 september : groepsbijeenkomst 1

28 september: groepsbijeenkomst 2

12 oktober: groepsbijeenkomst 3

19 oktober: supermarktsafari (van 19.00 -21.00)

week 44 individuele coachingsgesprekken

9 november groepsbijeenkomst 4

23 november groepsbijeenkomst 5

7 december groepsbijeenkomst 6

week 50 individuele coachingsgesprekken.

Daarnaast doe je 2 kookworkshops, deze kies je zelf uit mijn lijst met kookworkshops (op basis van beschikbaarheid)

 

Wat kost het?

€ 97,- per maand, inclusief 3 individuele coachingsgesprekken, 6 groepsbijeenkomsten, 2 kookworkshop en de workshop supermarktsafari

Opgave en meer informatie

Bel voor meer informatie: 06-14428566 of stuur een email naar info@puurvaninge.nl