1 daagse training Vrouw in de overgang: Wegens succes tweede datum nu geopend voor inschrijving!!

 

Ben je professional in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld leefstijl/ vitaliteits) coach, gewichtsconsulent, of therapeut, dan kom je regelmatig in contact met vrouwen in de overgang. Onderscheid kunnen maken tussen klachten door de overgang en klachten door leefstijl of andere oorzaak/oorsprong (rode vlag) helpt je in het bepalen van jouw coachingstraject, behandeling of therapie. 

 In deze 1-daagse training krijg je precies te horen waar je op moet letten   

  • Wat gebeurt er tijdens de overgang?
  • Waar komen de overgangsklachten vandaan?
  • Welke klachten horen bij de overgang en welke niet?
  • Welke klachten zijn met voeding en leefstijl op te lossen?
  • Welke klachten moet je doorsturen?
  • Wat zijn de lange termijn gevolgen van de overgang?
  • Welke preventieve maatregelen kun je nemen om lange-termijn gevolgen voor te zijn of te beperken  

Op deze (en meer) vragen krijg je antwoord op deze training. Op heldere, humorvolle en inzichtelijke wijze legt Vera van Randwijck uit wat er speelt tijdens de overgang. Ze heeft voeding gestudeerd in Wageningen en lesgegeven aan het Care for Women Instituut en behandeld vrouwen met overgangsklachten in haar praktijk. Delen van haar kennis is haar passie en ze heeft er heel wat van verzameld door de jaren heen. Lees bijvoorbeeld hier haar artikel over de relatie tussen fyto-oestrogenen en borstkanker. Speciaal voor deze workshop schreef ze ook een gastblog op mijn site. Deze kun je hier lezen.  

Na deze training kun je de overgangsklachten veel beter plaatsen, een plek geven, uitleggen aan de vrouw zelf en dus ook in het therapie/behandelplan betrekken. Een noodzaak voor elke (leefstijl/vitaliteits) coach, gewichtsconsulent en therapeut    

Datum: 14 maart 2020  van  10 uur tot 17.00 uur  (inloop vanaf 9.45 uur)     

Extra datum: vrijdag 5 juni van 10.oo tot 17.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) 

 Opgave kan door een mail te sturen naar  info@puurvaninge.De investering is € 175,- .Over deze training is geen BTW verschuldigd 

 Deze training is geaccrediteerd door Kabiz voor 6 punten voor leefstijlcoaches 

 Voor deze training is accreditatie aangevraagd voor gewichtsconsulenten bij de BGN. Ben jij aangesloten bij een andere beroepsvereniging? Neem dan even contact met me op.    

Locatie: Huis van Zuid, Robert Kochstraat 2 te Amersfoort

 Tot 4 weken voor datum van de training kun je kosteloos annuleren. Daarna is het volledige tarief van toepassing. In overleg kun je (indien mogelijk) deelnemen op een andere datum of een collega in jouw plaats sturen.