Advies

Advies

Wil jij blij zijn met jezelf en je lichaam? Je fit en energiek voelen? Lekker eten en op een ontspannen manier met eten omgaan? Ik kan je daar bij helpen. Mijn passie is om jou te begeleiden naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Samen maken we een plan om dit te bereiken en daarna te behouden. Je gaat niet voor de zoveelste keer ‘op dieet’, maar wél stap voor stap je eet- en beweegpatroon aanpassen. Samen kijken we hoe jij de regie over je eetgedrag weer terug kunt pakken.

Laat de weegschaal niet langer bepalend zijn. Een gezond gewicht hebben is niet hetzelfde als dun of slank zijn. Een gezond gewicht is wel: lekker in je vel zitten. Het helpt je om gezondheidsproblemen voorkomen of klachten te verminderen.

Als voedings- en leefstijlcoach begeleid ik je om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Samen kijken we naar je eet-, beweeg- en leefpatroon, en leer ik je hoe je blijvend gezonde(re) keuzes kunt maken. Puur en gezond koken hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. Mijn hobby’s koken, gezond eten en kookboeken zorgen ervoor dat ik veel recepten en tips met je kan delen. Van verrassend snel en gemakkelijk tot uitdagendere recepten als koken ook jouw hobby is. Van Hollandse pot tot vegetarisch en plantaardig.

Door mijn opleiding als gewichtsconsulent kan ik je adviseren over goede voeding en ook over hoe je genoeg beweging kunt krijgen. Wat ik zelf leuk vind, is om dit direct in de praktijk te brengen. Al wandelend over de mooie Drentse hei bespreken we dan je vragen of knelpunten. Bel vrijblijvend voor meer informatie 06 14428566 of stuur me een mailtje: info@puurvaninge.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden

Coachingstraject

Elk traject begint met een gratis en uiteraard vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen we kijken of het klikt en gaan we samen kijken wat jij wilt en waarom. Hoe helderder je hebt waarom je wilt wat je wilt, hoe gemakkelijker het zal zijn om je doel te bereiken. Als ik jou mag begeleiden om jou een gezond gewicht te laten bereiken, gaan we in een intakegesprek samen een doel opstellen en geef ik je een indicatie van hoe lang het zal duren om dit doel te bereiken.Ik vind het belangrijk dat jij zelf leert hoe een gezonde leefstijl er uit ziet. Zodat jouw behaalde resultaat blijvend is.

Een consult duurt minimaal een half uur maar soms heb je meer tijd nodig om een onderwerp goed te bespreken of omdat er veel vragen zijn. Na elk consult ontvang je een factuur voor de tijd die we gebruikt hebben, afgerond per 15 minuten. Uiteraard altijd in overleg.

Naast losse coaching bied ik ook trajecten aan, klik hier voor meer informatie.

Onderhoudscontract

Na afloop van het traject, kun je een onderhoudscontract afsluiten. Dit houdt in dat je 4 x in een jaar mag komen wegen, elk weegconsult duurt ongeveer 15 -20 minuten. Je mag zelf weten wanneer je een afspraak wilt maken. Een onderhoudscontract kost   € 60,- incl BTW.

 Eenmalige Voedingsanalyse

Wil jij weten of jouw voedingspatroon gezond is of dat er verbeterpunten zijn? Dat kan! Jij vult online een paar dagen in wat je eet en basis van deze informatie krijg je van mij een uitgebreide analyse van jouw voedingspatroon. Samen kijken we vervolgens wat jij kunt verbeteren, op zo’n manier dat het past bij jouw leven en gezinssituatie. Op maat advies dus. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen over eten, boodschappen doen, gezonde tussendoortjes, etc. Dit kan op afspraak in mijn praktijk, via de telefoon of skype, en ook online.  Duur van het gesprek: 60 minuten. Kosten € 75,-, incl BTW.

Vergoeding zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Heb je een aanvullende ziektekosten verzekering, dan kan een gedeelte van de consulten worden vergoed. Omdat het om een aanvullende verzekering gaat, gaat dit niet ten koste van je eigen risico.  Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk.