Advies

Advies

Coachingstraject

Wil jij graag meer energie? Meer rust in je hoofd? De regie terug over je eigen leven, je gewicht, je gedachten? Als integraal leefstijlcoach kijk ik samen met jou naar de verschillende aspecten van jouw leven. Pas als jij in balans bent, kun jij worden wie je bent.

In de intake kijken we met behulp van een vragenlijst naar de diverse aspecten van jou: hoe scoor jij jezelf op jouw fysieke gezondheid, je energieniveau, wat zijn jouw overtuigingen en gedachten, hoe ga je met je emoties om, met je relaties, hoe communiceer jij? En doe jij de dingen waar jij blij van wordt, weet jij wat belangrijk voor jou is? En als laatste kijken we naar hoe jij je eigen leven vormgeeft, heb jij de regie, kun je doelen stellen en ben je gemotiveerd om ze te halen?  Pas als we dit hele plaatje compleet hebben, kunnen we de rode draad zien, de grote lijnen zien, waar gaat het eigenlijk om. Aan de hand van deze analyse gaan we kijken naar wat jouw doelen zijn. En maak ik een plan hoe we dit kunnen halen. Als coach ondersteun ik je door vragen te stellen, instrumenten in te zetten die jou inzichten en handvatten te geven om verder te kunnen.

Elk traject begint met een gratis en uiteraard vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen we kijken of het klikt en gaan we samen kijken naar jouw vraag en doelen.

Vervolgens plannen we een intake. Hiervoor vul je een uitgebreide vragenlijst in, en aan de hand hiervan gaan we jouw balans opmaken en jouw concrete doelen bepalen. Ik geef dan ook een indicatie van hoeveel consulten er waarschijnlijk nodig zijn om jouw doel te halen.

De kosten van een consult zijn € 79,- per uur, incl BTW.

Begeleiding naar een gezond gewicht

Wil jij blij zijn met jezelf en je lichaam? Je fit en energiek voelen?

Omdat ik ook een diploma als gewichtsconsulent heb, vind ik het extra leuk om jou te helpen naar een blijvend gezond gewicht Lekker eten en op een ontspannen manier met eten omgaan? Ik kan je daar bij helpen. Mijn passie is om jou te begeleiden naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Samen maken we een plan om dit te bereiken en daarna te behouden. Je gaat niet voor de zoveelste keer ‘op dieet’, maar wél stap voor stap je eet- en beweegpatroon aanpassen. Samen kijken we hoe jij de regie over je eetgedrag weer terug kunt pakken.

Laat de weegschaal niet langer bepalend zijn. Een gezond gewicht hebben is niet hetzelfde als dun of slank zijn. Een gezond gewicht is wel: lekker in je vel zitten. Het helpt je om gezondheidsproblemen voorkomen of klachten te verminderen.

Soms is het genoeg om alleen te kijken naar hoe jij eet, beweegt en ontspant. En soms is er ook meer aan de hand. Ben je je hele leven al op dieet, en lukt het toch niet om blijvend af te vallen. Of eet je echt wel gezond, maar waarom blijf je dan te zwaar? Als integrale coach kijk is samen met jou naar jou als geheel. We gaan kijken naar jouw gedachten en overtuigingen, over hoe jij jezelf ziet, hoe je met je emoties omgaat, of je de dingen doet die er voor jou toe doen, en of jij achter het stuur staat van jouw leven. Pas als al die aspecten voldoende zijn, heb jij de regie over jouw leven, en over jouw gewicht.

Als voedings- en leefstijlcoach begeleid ik je om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Samen kijken we naar je eet-, beweeg- en leefpatroon, en leer ik je hoe je blijvend gezonde(re) keuzes kunt maken. Puur en gezond koken hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. Mijn hobby’s koken, gezond eten en kookboeken zorgen ervoor dat ik veel recepten en tips met je kan delen. Van verrassend snel en gemakkelijk tot uitdagendere recepten als koken ook jouw hobby is. Van Hollandse pot tot vegetarisch en plantaardig.

Als integraal werkende coach vind ik het belangrijk om mensen letterlijk in beweging te krijgen. Wat ik zelf leuk vind, is om dit direct in de praktijk te brengen. Al wandelend door de mooie natuur bespreken we dan je vragen of knelpunten. Maar dit kan natuurlijk ook gewoon in mijn praktijk in Enschede. Bel vrijblijvend voor meer informatie 06 14428566 of stuur me een mailtje: info@puurvaninge.nl

De kosten van een consult zijn € 79,- per uur, incl BTW.

 Eenmalige Leefstijl & Voedingsanalyse

Wil jij weten of jouw leeftstijl & voedingspatroon gezond is of dat er verbeterpunten zijn? Dat kan! Jij vult online een vragenlijst in over hoe je eet, beweegt, ontspant etc. Samen kijken we vervolgens naar wat jij kunt verbeteren, op zo’n manier dat het past bij jouw leven en gezinssituatie. Op maat advies dus. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen over eten, boodschappen doen, gezonde tussendoortjes, etc. Dit kan op afspraak in mijn praktijk, via de telefoon of skype, en ook online.  Duur van het gesprek: 90 minuten. Kosten € 125,- incl BTW.